Policy/Handelsbetingelser

Policy/Handelsbetingelser Klatreskoven

Generelle oplysninger:

Klatreskoven v/Søren Banke
Borgager 58
2620 Albertslund
CVR nr.: 30476972
Telefon: +4528944648
Email: klatreskoven@gmail.com


Betingelser:

1) Priser: Hos Klatreskoven v/Søren Banke er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgt på banerne.

2) Betaling: Klatreskoven v/Søren Banke modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og ViaBill. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

3) Rygning er ikke tilladt i Klatreskoven


4) Booking:

Online booking: Der bookes og betales for minimums deltagerantal. Møder der flere deltagere op til arrangementet, betales for antal fremmødte, hvis der er plads og mulighed for dette. Ved færre fremmødte deltagere ydes der ingen refusion.

Booking gennem kontaktformular/telefon: Ved booking oplyses forventet minimums deltagerantal, som derefter vil fremgå af den pr. mail fremsendte bekræftelse. Bindende minimums deltagerantal skal oplyses senest 14 dage før. Møder der flere deltagere op til arrangementet, betales for antal fremmødte, hvis der er plads og mulighed for dette. Ved færre fremmødte deltagere ydes der ingen refusion. Betaling skal være foretaget min. 12 dage, før arrangementet er. Er betalingen ikke på vores konto 10 bankdage før, annulleres bookingen uden forudgående varsel.


5) Annullering: Annullering af et booket arrangement skal ske skriftligt pr. mail. Hvis det er min. 14 dage før, kan det afbestilles uden omkostninger. Hvis det er mindre end 14 dage før, betales det fulde beløb. Annulleringen er først gældende ved en returmail.


6) Klatreskoven forbeholder sig retten til at ændre/aflyse/erstatte aktiviteter/programmer, hvis vejret hindrer en sikkerhedsmæssig forsvarlig gennemførelse. Klatreskoven forbeholder sig ret til at tilbyde anden aktivitet som erstatning for den/de aktiviteter, der ikke kan gennemføres jf. ovenstående.
Klatreskoven forpligter sig dog til at gøre alt for, at arrangementet stadig kan gennemføres så tæt på det aftalte indhold som muligt uden forøget risiko eller ulempe for deltagerne. Hvis arrangementet aflyses, tilbydes en erstatningsdag. Der bliver ikke givet penge retur.


7) Ønsker deltagerne jf. ovenstående ikke at gennemføre en eller flere aktiviteter, ydes der ingen tilbagebetaling herfor.


8) Alle aktiviteter med Klatreskoven foregår under betryggende forhold og på et sikkerhedsmæssigt meget højt niveau. Al udstyr samt baner Klatreskoven anvender, er godkendt af Teknologisk Institut og i fuld sikkerhedsmæssig forsvarlig stand. Alle instruktører er uddannet og trænet i henhold til ERCA ́s europæiske standard.


9) Hver enkelt deltager har pligt til selv at oplyse Klatreskoven om personlige skader, sygdomme, graviditet eller lign. Instruktøren kan vejlede i hvert enkelt tilfælde om deltagelse vil være forsvarlig. Det er hvert enkelt eget ansvar, om man vælger at deltage. Klatreskoven kan ikke gøres ansvarlig for evt. eftervirkninger, forværrelse af skader, abort m.m.


10) Ved alle arrangementer er der planlagt aktiviteter i den fulde arrangements tid. Derfor anbefaler vi, at alle møder op ca. 15 min. før arrangementets start, så aktiviteterne kan starte til den planlagte tid.

Mødes der for sent, eller er deltagerne ikke klar til den aftalte start tid, forbeholder Klatreskoven sig ret til at ændre i programmet og evt. lade aktiviteter udgå, så sluttiden overholdes. Der vil efter aftale med den ansvarlige instruktør evt. kunne betales for at arrangementet forlænges, hvis dette er muligt, så alle de planlagte/lovede aktiviteter gennemføres. Ligeledes anbefaler vi, at ansvarsfraskrivelsen er udfyldt på forhånd, så dette ikke går fra den planlagte tid.


11) Det er ikke tilladt at være påvirket af alkohol og euforiserende stoffer under et arrangement.
Klatreskoven forbeholder sig ret til at afvise deltagere, ændre, stoppe eller helt aflyse et arrangement ved konstatering af dette uden nogen form tilbagebetaling. Det er ene og alene den ansvarlige instruktør, der vurderer og beslutter dette. Ligeledes gælder samme regler, hvis deltagere ikke følger givne sikkerhedsbestemmelser, og/eller ikke anvender det påkrævede sikkerhedsudstyr.

 

 

Policy/handelsbetingelser er senest opdateret 17. marts 2022