Børnefødselsdag

Hold børnefødselsdag i Klatreskoven, og lad ungerne brænde alt deres energi af hos os, inden kagemanden spises i det fri. Vi har ingen borde og bænke, så medbring tæpper og slå jer ned i skoven i Roskilde eller parken i Glostrup.

Det foregår på samme måde som alle andre grupper: I kommer med børnene, og de klatrer rundt på vores baner. Man er altid velkommen til at tage en masse kager og andet spiseligt/drikkevarer med. Der er dog ikke mange borde og bænke, så man er også velkommen til selv at tage dette med. Vær OBS på aldersgrænserne på banerne. Se nærmere info under: “Klatrebaner”

Polterabend

Lad den kommende brud eller gom få et godt sug i maven med polterabend i Klatreskoven. Start en spændende dag med besøg på vores baner og mærk adrenalinen bruse eller kombiner oplevelsen med teamøvelser og kom tættere på hinanden. F.eks. er Team Small pakken populær for polterabend.
Vi har ingen borde og bænke, så tag et tæppe med og slå jer ned i skoven.

I er velkomne til at nyde en medbragt øl i solen, men vi forbeholder os ret til at afvise alkoholpåvirkede på banerne. Se vores ansvarsfraskrivelse.

Institutioner / skoler

Skal I på udflugt med klassen, er Klatreskoven et spændende og udfordrende mål. Vi kan åbne op for jer i skoletiden. Teamøvelserne kan give jer bedre sammenhold, kan afhjælpe konflikter i klassen og styrke gruppearbejdet, når man er tilbage på skolebænken igen.
High Ropes Course øvelser tilbydes fra 8. klasse, – Low Ropes Course øvelser fra 5. klasse.

Vi har også gode erfaringer med besøg fra specialklasser, hvor de opmærksomhedsforstyrrede og urolige børn får brændt noget krudt af og kommer hjem mere koncentrerede og fokuserede.

Virksomheder

Skal I have en sjov og social dag med kollegerne, så er Klatreskoven oplagt. Her får man lov til at se sine kolleger på slap line og grine sammen.

Prøv vores klatrebaner, hvor I klatrer individuelt rundt efter hinanden på en stor legeplads oppe i træerne.

Eller prøv vores teambane i Roskilde. Teambanen er for alle, som ønsker at styrke holdånden, og dermed teamets præstation. Teambuilding er et effektivt værktøj, hvis der er kommet nye på holdet, ved sammenlægninger af afdelinger, ved nydannede arbejdsgrupper eller, hvis der er behov for et løft af stemningen og oplevelsen af fællesskab på arbejdspladsen. Se vores pakkeløsninger under teambanen.