Guide til Klatreskoven! 🙂

Besøg os + booking

Ansvarsfraskrivelse

Når I besøger Klatreskoven, skal I udfylde en ansvarsfraskrivelse. Det er vigtigt, at alle besøgende har forstået indholdet.

Hvis man er under 18 år, skal ansvarsfraskrivelsen underskrives af en myndig person.

Vi anbefaler, at I udfylder ansvarsfraskrivelsen hjemmefra, da I dermed sparer tid.

Ansvarsfraskrivelse (pdf) Release and discharge of liability (pdf)

Sikkerhed

Sikkerhed er det absolut vigtigste i Klatreskoevn. Vi instruerer hver eneste deltager i at komme sikkert rundt på banerne og bruger dobbelt karabinsystem. Dette sikrer, at man altid er sikret med mindst én karabin.

Klatreskovens parker er godkendt af Teknologisk Institut og Københavns Politi. De ansvarlige instruktører er ERCA certificeret og uddannet i brug af alt sikkerheds- og redningsudstyr.

Vi lægger stor vægt på sikkerhedsforanstaltninger, og vi følger alle forskrifter og standarder fra ERCA (European Ropes Course Association). ERCA, de europæiske klatreparkers organisation, er med til at udarbejde den europæiske standard for klatreparker i Europa.

Påklædning

Vi anbefaler, at man klæder sig på til fysisk aktivitet, som egner sig til vejret og temperaturen. Det betyder regntøj, hvis det regner og shorts, hvis solen skinner. Ligeledes kan det anbefales, at man medbringer fingerhandsker – specielt i koldt vejr.

Intet klatreudstyr er nødvendigt at medbringe.

Mad og drikke

Mad og drikke kan medbringes og nydes mellem ture på banerne eller før og efter. Vi har ingen borde og bænke, men man er velkommen til at tage tæpper, campingborde, stole m.m. med og nyde sin mad i skoven.
Vi sælger ikke mad og drikke.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er åbningstiderne?

Klatreskoven Roskilde har ingen faste åbningstider, da her ingen kommer forbi uden at have booket først. Klatreskoven i Glostrup har åbent søndag kl. 12-16, hvor det er muligt bare at komme forbi og købe sig til en klatretur

Hvor ligger Klatreskoven?

Klatreskoven Roskilde ligger i området Musicon 20-25 minutters gang fra Roskilde Station (mellem Roskilde Station og Dyrskuepladsen).

Klatreskoven i Roskilde

Pulsen 5

4000 Roskilde

Klatreskoven i Glostrup

Stadionvej 80

2600 Glostrup

Får man udstyr og instruktion, før man går på banerne?

Ja!Det foregår sådan, at I kommer, får udstyr på og instruktion for derefter at klatre selvstændigt rundt på vores 2 baner i Roskilde; Blå og rød og vores 3 baner i Glostrup; Grøn, lyseblå og blå – i sværhedsgrad gradueret ligesom skipisterne. Her vælger hver enkelt individ selv, hvilken/hvilke, som man vil prøve.

Vi gør alt for, at sikkerheden er i orden, og at alle forstår reglerne, før man får lov til at klatre.

Udstyret I får på afhænger af, om man skal på teambanen og/eller klatrebanerne.

Hvad er forskellen på klatrebanerne i Adventure Parken og teambanen?

Forskellen er, at man på klatrebanerne individuelt klarer forhindringerne mellem træerne, hvor man går efter hinanden fra træ til træ, mens man på teambanen skal være flere om at klare hver forhindring ved hjælp af samarbejde og kommunikation. På teambanen følger instruktøren med gruppen hele tiden, hvorimod man på klatrebanerne selv går rundt efter, at man har fået udstyr på og instruktion. Derfor også forskel i pris.

Kan vi have personer med, som bare kigger på?

Ja

Kan man betale med Dankort og Mobile Pay?

Både ja og nej. Man kan betale med kontanter (DKK/SEK/EUR) og Mobile Pay. Desværre ikke Dankort, og vi modtager heller ikke Mastercard eller udenlandske kreditkort.

Kan Klatreskoven være udsolgt?

Ja. Da vi har mange besøgende og på grund af begrænsning på banerne, kan der være udsolgt. Vi anbefaler derfor, at man kommer et kvarters tid, førend vi åbner.

Hvad hvis det bliver regnvejr?

Hvis det regner, gør vi, som vi gør i Danmark ved alle andre udendørs aktiviteter: Vi tager regntøj på. Det er uproblematisk at klatre på banerne i regnvejr. Hvis det bliver tordenvejr, kan vi være nødt til at lukke ned i den periode, hvor tordenvejret varer. Hvis det bliver vedvarende KRAFTIG regn hele dagen, kan vi også beslutte at aflyse eller holde lukket. Vi informerer altid om dette på hjemmesiden. Vi kontakter ligeså forudbookede grupper, hvis vi bliver nødt til at aflyse en booking.

Kan man opbevare værdigenstande?

Vi har desværre ikke mulighed for at opbevare jeres værdigenstande på et fuldtidsbemandet eller overvåget sted. Derfor er det på eget ansvar at opbevare ens egendele i Klatreskoven.

Har I omklædningsmuligheder?

Vi har desværre ingen omklædningsmuligheder.