Booking

I ROSKILDE: Vi har ingen faste åbningstider i Roskilde, men I kan booke, hvis I er min. 10 personer, – eller betaler for 10 personer. Benyt bookingsformular.

I GLOSTRUP: Vi har ingen faste åbningstider i Glostrup mere.

Lørdag og søndag er det muligt at booke, hvis I er min. 4 personer, – eller betaler for 4 personer. På hverdage og helligdage i Glostrup er det min. 10 personer, som man kan booke til – eller betale for. Benyt bookingsformular.

Ved bookinger anbefaler vi, at man læser Praktisk info

Udfyld nedenstående formular min. 48 timer inden, at du ønsker en booking. Når vi har modtaget bookingsanmodningen, vender vi tilbage indenfor 24 timer om bekræftelse eller afkræftelse pr. email.

Dog besvares mails ikke i weekenden.

Vær opmærksom på, at bookingen skal bekræftes min. 14 dage før, og der skal indbetales til vores konto min. 10 bankdage før. Der kan dog sagtens bookes under 14 dage til, men så skal indbetalingen finde sted med det samme på Mobile Pay.

Vores Policy omkring bookinger kan læses her: Policy for Klatreskoven 2018 (In English: Policy).

Navn

Email

Telefonnummer

Vælg lokation
 Klatreskoven i Roskilde

Vælg lokation
 Klatreskoven i Glostrup

Vælg aktivitet
 Klatrebaner Team Small Team Medium 3 High High and Low Ropes Combi

Dato for booking

Ønsket tidspunkt på dagen

Antal deltagere (cirka)

Skriv lidt om jeres gruppe og forventninger så vi ved hvordan vi skal tilrettelægge jeres besøg plus eventuelle spørgsmål. Hvem er i? Mål for dagen? Specielt arrangement som f.eks. polterabend eller fødselsdag? Hvordan spænder gruppens fysiske kunden? mv.

Jeg accepterer booking betingelserne.